2/2/10

FANTÀSTICA CLOENDA DEL CROS ESCOLAR

La temporada oficial de cros finalitzava amb la Final Nacional. Mora la Nova (Tarragona), era la seu d'aquesta gran final escolar temporada 2009-10. Moià tenia una dotzena de classificats per representar al Bages, tot i que finalment només van ser 5 els que ho van fer, els 5 de la generació del 99. Tots ells ho tenien força complicat, donat que a les seves curses alevins, prenien part els escolars nascuts al 1998. Finalment les seves actuacions van ser realment fantàstiques.
.
En Pau, acostumat a les sortides en massa, va fer una competició molt inteligent, per acabar sent 3er i novament pujar al podi català i penjar-se una nova medalla. Ell va ser un dels 3 atletes del Bages que va aconseguir guardó.
.
Les noies, van fer una cursa a tenir en compte. La Judith 9ª, la Clara 20ª, la Pilar 31ª i l'Angels 69ª. El fet de competir per dues escoles diferents, va evitar que les nostres fosin segones per equips, només al darrera del C.Penedès, i pel davant del Reus Ploms. En aquesta classificació punten 3 atletes.