19/3/10

INFANTILS A MANRESA

Imatge(molt preuada i buscada per mi) dels 5 jugadors moianesos que militen al C.E.Manresa i Sta.Clara també de Manresa. el dia que es van trobar en partit de lliga.
Futbolísticament parlant, la generació del 97 a Moià, és de bona pasta. Recordo que en l’etapa escolar, no només guanyaven, sinó que ho feien jugant molt bé. Posteriorment i en competició federada, amb l’Isma i el Cenci d’entrenadors, van ser campions de 2ª divisió benjamí. Em ve a la memòria, aquell fantàstic partit amb el Berga, que decidia el campionat, i que presentava a les grades una increïble entrada, com poques vegades hem vist al camp.
A la següent temporada, ja sent alevins de 1er any, i un cop es van acostumar a les noves mides del terreny, el seu treball va ser novament admirable. Entrenadors i observadors manresans treien el cap sovint.
I finalment, i per aquesta temporada 2009-10, 5 d’ells, tenen l’oportunitat de continuar progressant en equips de la capital del Bages, i un, el Joan Enric ho fa a Manlleu (parlaré d'ell properament).

L’Èric Guarch, el Pol De la Viuda,(tots dos des de la temporada anterior) i l’Enzo Zúñiga van fitxar pel C.E.Manresa, i el Guillem Anguera, i el Roger Seguí pel Sta.Clara (equip vinculat al Gimnàstic de Manresa).

Tots dos equips es troben en les primeres posicions del Grup 9, de la 1ª divisió. Recordem que son infantils de 1er.any.
Des d’aquí, animar-los a continuar aprenent, i sobretot a gaudir d’una experiència important. Jugar en equips de renom, implica competició, treballar amb altres nens que tenen també molt nivell, i això fa que puguin néixer incidències que els afecten. Sort, a ells en aquesta nova etapa, i ànims a les famílies, que seran el suport més important. Felicitats a tots pel seu esforç!
.
Podeu seguir els seus resultats en aquest enllaç: