13/9/10

CROS AMETLLA MEROLA 2010








L’Ametlla de Merola, organitzava la 22ª edició del seu important cros. És una de les curses de 10 kms. referents, i pràcticament marca l’inici de la temporada. Atletes de gran nivell hi participen, (En Pol Guillen i Meritxell Calduch han estat els guanyadors absoluts). Més de 500 atletes han estat presents, amb una organització impecable i amb tot un seguit de detalls amb els esportistes. La presència de comentaristes de TV3, com l’Arcadi Alibes, el Xavier Bonastre, etc, donen un caliu que fa de guinda a la cursa.
Cal dir, que fins a 8 moianesos, hem pres part, en una circuit de 5 kms molt exigent, però, val a dir que molt divertit i amb un gran paisatge, que et feia participar del carrers de l’antiga colònia tèxtil i dels boscos propers.

Pel que fa a la cursa aleví, en Pau que ja fa un parell de setmanes que s’entrena amb el seu equip de bàsquet, prenia part amb els dubtes que origina el tornar a fer una cursa després de tanta inactivitat atlètica, i ja oblidant els gran resultats de la passada temporada.
Com les imatges reflecteixen, va ser a les primeres posicions durant tota la cursa, aprofitant la seva experiència per dominar el grup. Finalment, només el santpedorenc David Orrit, va aguantar el seu ritme, disputant-li un ajustar sprint.
El nom del Pau, quedarà reflectit a la història de guanyadors de l’Atmella.