19/4/09

VARIS CAP SETMANA

Ha tornat l'activitat esportives dels nostres, vull resaltar aquests dos fets inicialment:

- 1er, l'equip infantil del C.E.Moià, va guanyar per primer cop aquesta temporada. Davant el Seva, el resultat va ser de 2-1. Els nostres després de 2 empats i 23 derrotes van aconseguir un premi molt significatiu. És evident que jugar i gaudir del teu esport és molt maco, però, guanyar de tant en tant també ho és. Felicitats!!

- 2on., Al Campionat d'Espanya de duatló cadet a Teruel, aquest mateix matí, l'Adrià Miró ha ocupat el 4rt.lloc a només 2 segons de medalla. Tot un crack!!


Resultats varis:
- Futbol Aleví preferent: Manresa 1- Garrotxa 1 i Catalònia 0 -Manlleu 7
Amb aquests resultats ja son 3 els punts que té d'avantatge el lider Manlleu del Joan Enric, sobre el Manresa de l'Èric i el Pol.
- Futbol infantil 1ª: victòria del Vic/Remei davant el Centelles. Destacar que tant el Raul Martos com l'Eric Montes, son dos de les peces importants d'aquest equip osonenc.
- Futbol prebenjamí: El Gimnàstic de Manresa, del Roger, va perdre 5-7 amb el Cerdanyola.
- Bàsquet premini, victòria de prestigi del Asfe/Paidos a camp del Vic, amb un resultat de 29-64 (22 punts del Pau)
- Judo: La Carla Ubasart, en categ.-52 kgs. va ser 1ª al 3er Ranking Català a Les Llars Mundet, puntuable per a la classificació al Campionat d'Espanya.
- Atletisme: El Marc va ser integrant de l'equip de relleus del C.A.Manresa al Campionat de Catalunya d'aquesta especialitat. Classificats per la final, no la van disputar per baixa d'un atleta.
- Cros: Definitivament la Final Nacional de Cros Escolar, serà el dia 24 d maig a Arbeca (Les Garrigues). Cal confirmar els esportistes moanesos seleccionats per representar al Bages.