11/5/09

VARIS CAP DE SETMANA

Tot seguit detallem resultats dels nostres esportistes que juguen en altres entitats:

-Futbol infantil 1ª divisió: El Vic/Remei, de l'Èric Montes i el Raul Martos, va guanyar 0-4 als seus ex-companys del Moià.
-Futbol aleví Preferent: El Manlleu del J.Enric Ordeix va guanyar 3-1 al Blanes, mentres el Manresa de l'Èric Guarch i el Pol de la Viuda, va perdre a Vilassar 1-0. Amb aquests resultats, el Manlleu es proclama campió del seu grup, i el Manresa veu perillar la 2ª posició.
-Futbol prebenjamí: El Roger Padros amb el Gimnàstic de Manresa es desplacava fins el camp de Junior. Van perdre 7-3. Continuen a mitja taula.

-Bàsquet pre-mini: Igualada-Paidos (61-64). Després de guanyar a Vic, l'equip del Pau, va tornar a fer-ho davant del potentíssim i imbatut fins ahir equip de la capital de l'Anoia. La seva participació amb 32 punts va ser significativa.

-Atletisme: El C.A.Manresa, es va proclamar sots-campió de Catalunya per equips en categoria cadet. El Marc Maldonado va disputar les proves de 100 mts.tanques(1er), i Alcada (7è).
-Judo: Campionat Català, a Pineda de Mar. A la categoria de -52 kg cadet, la Carla Ubasart, va ser 1ª. La Carla està classificada per l'estatal d'Alacant els dies 23 i 24 de maig.