31/5/09

VARIS CAP SETMANA

- L'Aleví A, s'ha proclamat finalment campió després de guanyar 3-2 al Navàs. En un partit que semblava sentenciat amb un 3-0, l'equip rival ens va complicar fent dos gols, i omplint de nervis les graderies i voltants del camp, que mostraven un aspecte fantàstic. Gràcies CAMPIONS !!

- És necessari destacar que l'equip gran de futbol, finalment jugarà la promoció per pujar a 1ª Territorial. Calia guanyar i ho van fer, però era necessaria que el St.Vicenç no guanyés, cosa que va succeir. Esperem que aquest darrer pas que queda sigui novament positiu.
- El Joan Enric Ordeix, ja campió amb l'aleví A del Manlleu, va reforçar a l'Aleví B en el seu intent de pujar a Preferent, cosa que també van aconseguir.
- El Santpedor femení de la Nuria Arisa, va guanyar 0-7 al camp de la Balconada. Realment impecable la temporada del Santpedor i de la Nuria.
- En bàsquet, el ja campió equip del Manolo, el preinfantil de Moià, va guanyar el seu darrer partit a l'Asfe Sant Fruitos per 58-37, celebrant aixì el campionat.
- L'Asfe/Paidos del Pau també va tancar la competició guanyant al Solsona per 127-38. Gran temporada del Pau que ha estat peça clau al seu equip, i ha reforçat continuament al mini B de Paidos.