3/12/09

BÀSQUET SÈNIOR I JUNIOR



Al igual que a la majoria d'equips de la secció de futbol, aquests dos equips també juguen a les categories de menys nivell. L'equip gran juga a la categoria C.C.Senior B, grup 1, i fins ara només ha guanyat 1 partit de 8 (http://www.basquetcatala.cat/competicions/resultats/04820101-2).
És cert, però, que aquest grup de gent jove s'ho passa realment bé, i cal dir, que en aquesta categoria, a on, molts equips tenen a jugadors molt experimentats, el més important és gaudir dels partits, i dels companys. Ells, cal dir, que tenen un parell o tres de nois que serien molt importants en qualsevol categoria superior.
.
L'equip junior (http://www.basquetcatala.cat/competicions/resultats/13820102-2), de nivell C, grup 2, ha guanyat fins ara 4 dels 9 partits disputats. És un grup amb molts jugadors, entrenats pel Sergi. Alegres i divertits, gaudeixen de la competició. Aquest grup, encara pot pujar el nivell, i segurament guanyar molts partits. Els Enzo, Aniol, Toni, Cubi, David, Gerard, etc. ja fa anys que juguen, i sempre han mantigut un nivell molt acceptable. Els hi desitjo molta sort! Ells saben córrer i el dia que es decideixin...
Ja veieu que jugar a bàsquet de nivell és molt dificil. I el fet de jugar a nivells C, no té que representar cap handicap pels equips de poble, al contrari, és tot un repte. Per jugar a nivell B, cal tenir un equip molt equilibrat, amb algun "jugon". I jugar a nivell A, representa, simplement que és un equip format per "10 jugones" i a una intensitat totalment desconeguda als altres nivells.
Continuarem parlant de bàsquet...