17/12/09

JUDO, CROS, I ALTRES

Disputat a Totana (Murcia), la Carla Ubasart va guanyar la medalla d'or del Torneig Cadet, categoria -52 kgs. Aquest campionat és valorable pels entrenadors de la selecció espanyola de cara als europeus. A la final va guanyar a la representant madrilenya Marina Fernandez.
Per altra banda, també, i a Les Llars Mundet de Barcelona, es van celebrar els campionats de Catalunya absoluts. Destacar que els judoques moianesos Ramon Roca i Oscar López, van ser 3ers. a la seva categoria.
.
Al cros de Sant Joan de Vilatorrada, amb més de 500 participants, 18 dels nostres van ser presents. Aquests son els resultats:
- Infantil masculí: 15è Marc Valldeoriola i 19è Oriols Valls
- Aleví masculí 98: 8è Sergi Tantiñà
- Aleví masc´lí 99:
2on Pau Martinez
- Aleví femení 99: Aquesta cursa realment és molt emocionant: 2ª La Clara Gaja, 3ª la Pilar Gibert, 11ª la Judit Guarch, i 15ª l'Angels Gibert.
- Benjamí masculí 2000: 10è el Miquel Gaja, 17è l'Helios Contel, 31è Oscar Plasencia i 32è l'Abel Bermudo.
- Benjamí femení 2000: 12º Abril Valls, i 16º l'Ariadna Almagro.
- Prebenjamí masculí 2002: David Guarch 33è
- Prebenjami mascu.2003: 1er Guillem Viladrich, 30è Oriol Gaja i 45è Arnau Quirante.

Aquest diumenge 20, es disputa la cursa "Cros de Calders".

En futbol, vull destacar, el partit infantil 1ª divisió, celebrat a Manresa. Curiosament als dos equips, Manresa, i Santa Clara (vinculat al Gimnàstic de Manresa), teniem un total de 5 jugadors moianesos. L'Èric Guarch, el Pol De la Viuda, i el Nando Zuñiga pels locals i el Roger Seguí i el Guillem Anguera pel Sta.Clara. 2-1 va ser el resultat!!