19/1/10

ATLETISME, I RESULTATS VARIS


Estic encantat de parlar d'aquest esport. A Moià existeix una carència important, segurament a nivell de club, o almenys a nivell informatiu pels nostres joves. És cert, però, que disposem de fets que cal agrair i mimar.
- El passat dia 31 de desembre, els amics del Puigrodó van organitzar, i crec que ja van tres edicions, la Cursa de Sant Silvestre. Un total de 90 participants van gaudir per l'interior del poble, seguint la volta de "les Pastes", el pantà, i finalitzant a l'Ajuntament, d'un circuit ràpit i divertit. Podeu veure imatges a la web de la penya www.elmoianes.info/acpuigrodo/
-Aquest diumenge 17 de gener es va celebrar, una nova edició dels "2 Turons", amb una organització impecable de Rivendel Moià i amb gairabé 500 atletes. Circuit de 10,700 kms., dur, però molt divertit, amb camins, fang, neu, patinades i fins i tot una corda per ajudar a pujar un desnivell. Classificac. i fotografies a www.rivendelmoia.net/2turons_moia/cursa_dosturons_moia.htm
- Al cros escolar del mateix dia 17 a Navarcles, novament bona actuació dels nostres, destacant els podis del Pau (2ª posició), i la Pilar i l'Èric (ambdos 3ers.)
- El proper dia 24 i a Mataró es disputa el Campionat Absolut de Catalunya de Cros, a on els atletes més destacats i prendran part. Evidentment les opcions de podis dels nostres són mínimes, però el seu afany de competir i gaudir d'una experiència única, farà que ens regalin grans curses. La generació del 99, és la que ens pot oferir uns millors resultats. El mateix dia i a Santpedor, es celebra la darrera cursa del Campionat Escolar del Bages, a on també tindrem representants.
.
- Per altre banda, i a futbol, els nois del 97, (infantils de 1er.any)van tenir aquests resultats amb els seus respectius equips:
Solsona 0 -Manresa 4 (l'equip del Pol, l'Èric i el Nando son liders del seu grup)
Sta.Clara 5- Igualada 2 (El Roger i el Guillem estan empatats a punts amb el Manresa)
Manlleu 4 -Cirera 4 (L'equip del Joan Enric es troba a mitja taula).
.
- En bàsquet, l'Asfe del Pau, va guanyar el seu 1er.partit de la fase regular al camp del Manresa (54-66). Recordem que han assolit el nivell A-2
L'infantil del Moià(B-2), va guanyar el seu 2on partit, i es situa lider del seu grup.
.
- A judo, la Carla Ubasart, va guanyar la 2ª Prova del Ranking Català a la categoria cadet -52 kgs. celebrada a Les Llars Mundet.