15/11/10

CROS ESCOLAR DE MANRESA, I RESULTATS VARIS

( a la 1ª imatge, sortida de la prova aleví-99 noies, amb la Pilar, la Judith i l'Angels molt visibles; a la 2ª imatge, l'equip representatiu de les comarques centrals a les trobades catalanes, amb el Pau situat al mig)

Més de 900 atletes van participar a la 4ª prova del Circuit. Aquesta vegada Manresa (a l'estadi del Congost), organitza les curses. L'Èric Guarch va guanyar novament la seva categoria infantil, la seva germana Judith, va ser 3ª a la prova alevina-99, i el Guillem Viladrich també va ocupar la 3ª posició en prebenjamins.

El Pau, que als darrers 5 anys, havia estat un habitual al podi manresà, aquesta vegada no va participar, al estar convocat a les Trobades que organitza la Federació Catalana de bàsquet, formant part del PDP del Bages.

Us recordo que teniu enllaços als diferents resultats i classificacions del nostres equips i esportistes, a la dreta del blog.