4/11/10

CROS ESCOLAR DE MOIÀ I CURSA PONT VILOMARA



(Imatges de diumenge passat, a la Cursa "Memorial Evaristo", al Pont de Vilomara. En Pau a l'arribada, en una cursa molt dura per ell, i rebent el 2on premi, una vegada dutxat i relaxat).
.
Al Pont de Vilomara, la cursa del Pau, segurament ha estat una de les més difícils des dels seus inicis. El fet de córrer juntament amb altres categories més grans, va fer que no tingues en cap moment una referència exacta del seguiment de la mateixa. Tot i així, novament ens va oferir una lluita i saber estar innata per la seva edat. Finalment va ser segon.
-
I ja parlant del Cros Escolar de Moià, val a dir, que novament, tot i coincidir amb els 7ens 10 kms.Ciutat de Manresa, (i per una vegada ho diré: Vaig fer 40,06, i a la meva edat..., vaja que estic més content que un nen amb una medalla), van ser un total èxit, amb pràcticament 500 escolars de tota la comarca.
Dels molts moianesos que van participar, un total de 8, van aconseguir podis:
1es posicions pel Mateu Purtí (cadet), l'Èric Guarch (infantil 97), i del Pau (aleví 99).
2ns llocs per la Judith Guarch (aleví 99), i Guillem Viladrich (prebenjamí 2003)
i ers llocs per l'Oriol Valls(infantil 97), Giovani Rahola (infantil 98) i Pilar Gibert (aleví 99) . Teniu un reportatge a http://www.youtube.com/watch?v=WP0U8VgON2o
Aquest proper diumenge, la cursa es traslada a la vila de Sùria, Serà la 3ª prova del Circuit.
-
Vull destacar igualment, la nova victòria del Manlleu, del Joan Enric i l'Èric, i que situen al seu equip a les primeres posicions del seu grup.
També dir, que aquest dissabte i al Congost, es juga el Manresa-Paidos. És el partit més important i de màxim nivell, que es pot trobar a les comarques centrals, i a la màxima categoria del bàsquet aleví. En Pau, es mostra convençut de la victòria del seu equip..! Ja ho veurem..